Inloggen

Gebruiker
Wachtwoord
Onthoud me
 
» wachtwoord vergeten?
» nieuwe klant

Hoe je je als horeca food groothandel onderscheidt

Er zijn in Nederland een groot aantal horeca groothandels actief. Hoe onderscheid je je dan, als horeca food groothandel? Natuurlijk zorg je voor een goed basisassortiment, waarmee je een hoogwaardige groenteleverancier voor horeca, vleesleverancier voor horeca en complete agf leverancier voor restaurants bent. Maar zo pakt een groot deel van de groothandels voor horeca het aan. Alleen met een uniek, luxe aanbod aan producten kun je jezelf in de kijker spelen.

Alles voor luxe en biologische horeca inkopen

De nadruk komt tegenwoordig steeds vaker te liggen op biologische producten. Biologisch vlees voor horeca is gemeengoed, net als luxe streekproducten. Je wilt bij horeca inkopen uiteraard zeker weten dat je met biologisch vlees te maken hebt, met biologische groenten en andere producten. Restaurants en andere horecazaken kunnen hun gasten dan gegarandeerd goede producten voorzetten. Het is dan ook aan te raden een aanzienlijk deel van het assortiment van een horeca food groothandel in te richten met biologische en luxe streekproducten. Het liefst kies je voor streekproducten die bij geen enkele horeca food groothandel in de buurt te koop zijn. Oriënteer je daarom op boerenbedrijven en leveranciers uit de buurt, en koop het liefst direct in bij de boer of producent. Je zult je verbazen over het grote aanbod luxe- en streekproducten uit de provincie: groenten, vlees voor horeca, paddestoelen en de lekkerste Hollandse aardappelen.

Streekproducten in het assortiment

Waarom zou je kiezen voor streekproducten? Omdat het verhaal achter een streekproduct een bijzondere glans geeft aan bereide gerechten in de horeca. Steeds meer horecazaken kiezen ervoor uitsluitend te werken met streekproducten. Koks kunnen dan niet alleen heerlijke, originele gerechten bereiden maar ook een verhaal vertellen. Dat van die ene boer in het Friese Nij Beets, of die groenteleverancier die alleen in de koude kas teelt. Smaakvol, maar ook goed voor het milieu. Streekproducten hoeven immers niet geïmporteerd te worden en leggen een korte route af naar horeca groothandels. Zo wordt horeca inkopen een stuk milieuvriendelijker én leuker.Bestelling

Er staan nog geen artikelen in de winkelwagen.
 

Totaal:
excl. btw
€ 0,00