Inloggen

Gebruiker
Wachtwoord
Onthoud me
 
» wachtwoord vergeten?
» nieuwe klant

Producten per leverancier

 

Jochum de Boer: Fries en ecologisch boeren op zijn best

In 1995 besloot Jochum de Boer smaakvolle groenten terug te brengen in de horeca groothandel. Dat doet hij inmiddels al 25 jaar lang, met behulp van koude kassen. In het Friese Kimswerd staat een indrukwekkend aantal kassen op zijn erf. Deze kassen worden alleen verwarmd door zonlicht. Met behulp van compost, varkens- en kippenmest houdt Jochum het land al die jaren vruchtbaar. Het resultaat? Heerlijke, smaakvolle groenten die hun weg vinden naar elke horeca groothandel in de regio. Met dertig soorten groenten is Jochum de Boer een zeer complete groenteleverancier voor horeca, volledig biologisch.

 

Filters:
Leverancier

Groente is al lang geen bijgerecht meer in de horeca. Lekkere, verse groente is een manier om boven de concurrentie uit te steken. En hoe krijg je je groente zo vers mogelijk? Door het uit de regio te halen. Streekboeren&Co kan eigenlijk alles van de boerderijen in de regio, bij jouw horeca bedrijf of instellingskeuken leveren. Dit komt dus gewoon van boerderijen om jou heen. Kortom; geen onnodig transport, geen kunstmatige methodes om de groente langer vers te houden en een kort voedselketen waar de regio beter van wordt. Een bijkomend voordeel, regionale producten zijn niet alleen veel lekkerder maar geven ook een mooi verhaal die je naar je gasten kunt uitdragen.

1 pagina's -   1  

Biologisch & Streek
Jochum de Boer
Biologisch & Streek
Jochum de Boer
Biologisch & Streek
Jochum de Boer
Biologisch & Streek
Jochum de Boer
Biologisch & Streek
Jochum de Boer
Biologisch & Streek
Jochum de Boer
Biologisch & Streek
Jochum de Boer
Biologisch & Streek
Jochum de Boer
Biologisch & Streek
Jochum de Boer

1 pagina's -   1  

Biologische groenten voor groothandel horeca

De missie van Jochum de Boer is duidelijk: iedereen moet zoveel mogelijk kunnen proeven van de heerlijke smaak van biologische groenten. Omdat alle producten bij Jochum langzaam groeien – zonder gebruik van kunstmest - kan de smaak van winterpostelein, sla, bietjes of kool zich optimaal ontwikkelen. Elke horeca groothandel die kwaliteitsgroente in wil kopen is dus bij Jochum de Boer aan het juiste adres. Als horeca leverancier kan Jochum bovendien een nog groter publiek bereiken met zijn smaakvolle producten. Hij verkoopt dan ook graag aan iedere horeca groothandel (food). Daarnaast koopt Jochum producten van omliggende boeren in. Zo verkoopt hij ook eieren, kaas en zuivel. Het grootste deel van zijn tijd is hij echter bezig met het onderhouden van zijn teelt in de koude kassen. Bijzonder milieuvriendelijk, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van verwarming. Alleen de zon doet zijn werk, en dat levert elk jaar een prachtige oogst op.

Ruime ervaring als groenteleverancier horeca

Omdat Jochum de Boer al ruim 25 jaar biologisch tuinder is weet hij wat nodig is om écht smaakvolle, biologische groenten te kweken. Een bijkomend voordeel is dat hij met zijn werkwijze de grond steeds verder verbetert. Door alleen biologische mest en compost te gebruiken wordt de aarde elk jaar verrijkt. Dat levert jaar na jaar nog lekkerder groenten op: ideaal voor levering aan een restaurant groothandel, vanwaar de groenten vanzelf heerlijk bereid op het bord van restaurantbezoekers komen te liggen.
Bij Streekboeren&Co werken we dagelijks samen met bedrijven in de regio. We zijn een groothandel voor horeca en instellingen, maar belangrijker nog; we zijn een coöperatie. Dit wil zeggen dat je als afnemer of producent deel kunt nemen in dit bijzondere concept. Een kort, regionaal voedselketen waar zowel producent als afnemer in betrokken zijn. Meer weten over het concept? Producent of afnemer worden? Neem contact met ons op.


Bestelling

Er staan nog geen artikelen in de winkelwagen.
 

Totaal:
excl. btw
€ 0,00