Inloggen

Gebruiker
Wachtwoord
Onthoud me
 
» wachtwoord vergeten?
» nieuwe klant

Producten per leverancier

 

Buurvrouw Durkje

‘Mei leafde makke’, en dat proef je! Ja, de kaas die van de boerderij Buurvrouw Durkje - vlakbij Heerenveen - komt wordt zéker met liefde gemaakt. Moeder Tryntsje en dochter Durkje maken al jaren de lekkerste Hollands en Friese kazen. Met pit, want veel kaassoorten bevatten kruiden als fenegriek, komijn, gember of kruidnagel. Niet alleen lekker, maar ook gezond. De kazen van Buurvrouw Durkje komen op ambachtelijke wijze op de plank te liggen en zijn daarmee heel geschikt voor de horeca groothandel die op zoek is naar echte Friese, kruidige kazen. Heerlijk op een ambachtelijke snee brood, in een salade of op een kaasplank.

 

Filters:
Leverancier


2 pagina's -   1 2 volgende


2 pagina's -   1 2 volgende

Friese kaas uit Heerenveen

Buurvrouw Durkje is nét buiten Heerenveen te vinden. De koeien die de melk geven voor de kaas staan even verderop te grazen, in Nij Beets. Met aandacht en passie zorgt familie Van Kouterik voor het maken van de kaas, terwijl familie De Koning de koeien dag in dag uit verzorgt. Dat levert de lekkerste Friese nagelkaas op, maar ook de heerlijkste andere zuivelproducten.

Friese kaas voor groothandel horeca in heel Nederland


Het aanbod ambachtelijke en biologische kaas in Nederland groeit, waarmee de keuze in kaas- en zuivelproducten ook steeds groter wordt. Hoe kies je als horeca leverancier dan de beste producten? Door te kiezen voor kundige en kleinschalige productie, bijvoorbeeld uit een bijzondere regio zoals Noord-Friesland. Dat maakt Buurvrouw Durkje sinds een aantal jaar één van de meest complete leveranciers voor horeca groothandels - als het op lekkere en goede zuivel aankomt.

Andere zuivelproducten voor restaurant groothandel

Buurvrouw Durkje maakt niet alleen de heerlijkste kazen, maar ook andere zuivelproducten: yoghurt, vla, boter, volle melk en hangop. Ook deze producten misstaan niet in een horeca groothandel food, of een restaurant groothandel. Met deze ingrediënten vervaardigt iedere kok de lekkerste desserts, sauzen of gebak.
[h4][Zuivel met een verhaal/h4]
Ingrediënten met een verhaal, zoals deze, maken het eten niet alleen lekkerder. Koks kunnen hun gasten met de zuivel van Buurvrouw Durkje en andere bijzondere leveranciers aan horeca groothandels een bijzonder verhaal serveren. In dit geval: dat van die twee boerderijen onder de rook van Heerenveen, waar moeder en dochter elke dag de lekkerste kazen en andere zuivel maken.


Bestelling

Er staan nog geen artikelen in de winkelwagen.
 

Totaal:
excl. btw
€ 0,00