Inloggen

Gebruiker
Wachtwoord
Onthoud me
 
» wachtwoord vergeten?
» nieuwe klant

Producten per leverancier

 

Biologische kaas van de Johanna Hoeve

Voor de lekkerste biologische kaas uit Noord-Nederland ga je naar de Johanna Hoeve in Ryptsjerk, Friesland. Hier maakt familie Van Eijden maar liefst dertien soorten kaas: van traditionele Goudse kaas tot Friese nagelkaas en mosterdkaas. De kazen van deze boerderij zijn onontbeerlijk in een compleet, biologisch assortiment van een horeca groothandel. Een groothandel voor horeca die kwaliteitskazen van Nederlandse bodem wil aanbieden kan absoluut terecht bij Johanna Hoeve. Alle kazen worden op biologische basis gemaakt en zijn stuk voor stuk bijzonder goed van smaak.

 

Filters:
Leverancier


1 pagina's -   1  


1 pagina's -   1  

Kaas voor horeca groothandel


Wie horeca inkopen doet op dagelijkse basis weet dat een voorraad goede kaas nodig is voor het creëren van heerlijke gerechten. De biologische kazen van de Johanna Hoeve zijn perfect voor een oer-Hollandse kaasplank of in een frisse, zomerse salade. Deze kaasmaker treedt dan ook graag op als horeca leverancier. Zo kan het grote publiek ook kennismaken van deze dertien heerlijke, unieke kazen, in combinatie met andere ingrediënten uit de groothandel horeca food in Nederland. Johanna Hoeve produceert voldoende hoeveelheden kaas om één of meerdere horeca groothandels te voorzien van kaasproducten. Met een selectie van de dertien kazen of álle kazen stelt elke kok eenvoudig een heerlijke kaasplank samen. Daarmee zijn de kazen van deze boerderij heel geschikt voor het hogere segment restaurant groothandel of betere groothandel horeca. De kazen kunnen uiteraard naar elke locatie in Nederland worden vervoerd en blijven dankzij het ambachtelijke productieproces lange tijd goed, zonder kunstmatige conserveermiddelen.

Nieuwe leveranciers horeca groothandels

De laatste jaren zijn biologische boerderijen in opkomst als leveranciers voor horeca groothandels. Johanna Hoeve is er daar één van. Door de kaasproducten van de boerderij aan te bieden aan groothandels voor horeca kan iedereen proeven van deze heerlijke kazen én kan de boerderij blijven voortbestaan. Samen met een afg leverancier voor horeca of een groenteleverancier voor horeca kan Johanna Hoeve een groot aantal kwaliteitsproducten aanleveren, op vaste basis. Daarbij ben je altijd verzekerd van tijdige levering, originele en smaakvolle artikelen én biologische producten.


Bestelling

Er staan nog geen artikelen in de winkelwagen.
 

Totaal:
excl. btw
€ 0,00