Inloggen

Gebruiker
Wachtwoord
Onthoud me
 
» wachtwoord vergeten?
» nieuwe klant

Producten per leverancier

 

Smaakvolle champignons van Koolen Champignons


Een streekproduct dat je misschien niet verwacht van het Noord-Hollandse land, vind je in Slootdorp. Wie vanuit Friesland de Afsluitdijk richting Wieringermeer afrijdt, komt langs de champignonkwekerij van de familie Koolen. Hier worden al dertig jaar de meest smakelijke paddenstoelen gekweekt. Kwaliteit heeft altijd vooropgestaan bij Koolen Champignons. Het is verweven met de identiteit van het bedrijf, want zonder die continue hoge kwaliteit had het bedrijf nooit zo’n vlucht genomen. Wat begon als een bedrijf met drie werknemers, is uitgegroeid tot een bekend regionaal en nationaal bedrijf met maar liefst 75 man personeel, dat ook aan horeca groothandels levert. Elke dag worden hier de lekkerste champignons en paddenstoelen gekweekt, gesneden en voorverpakt. De schaalvergroting die zich door de jaren heen heeft voorgedaan, doet echter niets af aan de aandacht die het product krijgt. Alle paddenstoelen worden gekweekt op natuurlijke wijze, zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen. Daardoor proef je de champignon zoals de natuur hem bedoeld heeft: stevig, smaakvol en oergezond.

 

Filters:
Leverancier


1 pagina's -   1  


1 pagina's -   1  

Paddenstoelen voor horeca groothandel

De champignons van Koolen vonden al snel hun weg naar supermarkten en andere grote partijen. Het duurde niet lang voor de eerste horeca groothandel zich meldde. Tegenwoordig is Koolen één van de bekendere leveranciers aan horeca groothandels in Nederland. Een groothandel voor horeca die zich sterker wil profileren in luxeproducten, kan altijd een beroep doen op Koolen. Er is nog ruimte voor meer afnemers in de groothandel voor horeca. Ook horecagroothandels die specifieke producten zoeken, zoals voorgesneden of verpakte paddenstoelen, kunnen bij Koolen terecht.

Compleet assortiment groothandel horeca

Lang niet elke agf leverancier voor horeca biedt paddenstoelen aan, en zeker niet van de kwaliteit zoals men bij Koolen kan verwachten. Elke horeca groothandel die de beste, smakelijkste paddenstoelen aan wil kunnen bieden, doet er dan ook goed aan naast een groenteleverancier voor horeca en vleesleverancier voor horeca, een specialistische leverancier voor horeca in de arm te nemen. In het geval van paddenstoelen en andere aanverwante producten, kies je natuurlijk voor Koolen.


Bestelling

Er staan nog geen artikelen in de winkelwagen.
 

Totaal:
excl. btw
€ 0,00