Inloggen

Gebruiker
Wachtwoord
Onthoud me
 
» wachtwoord vergeten?
» nieuwe klant

Producten per leverancier

 

Lyts Ropta: biologische producten voor horeca groothandel

Vlakbij Harlingen vind je biologische boerderij Lyts Ropta, bestierd door Reinier de Jong en zijn familie. Hier worden sinds 2010 op biologische wijze de lekkerste groenten geteeld, zoals bloemkool, sjalotten, pompoenen, aardappelen en diverse andere kolen. Daarnaast zijn er in de kippenren elke dag biologische eieren te vinden. Lyts Ropta levert al jaren kwaliteitsproducten aan de horeca groothandel. Als horeca leverancier staat de boerderij voor kwaliteit en heerlijke smaken, gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. Een voorbeeld van biologisch vakmanschap vind je bijvoorbeeld in het houden van schapen op de boerderij, of het bewerken en behouden van de hoge kwaliteit Friese akkergrond. In alles wat je er op de boerderij gebeurt, zie, voel en proef je de liefde voor de natuur.

 

Filters:
Leverancier


1 pagina's -   1  

Biologisch & Streek
Lyts Ropta
Biologisch & Streek
Lyts Ropta

1 pagina's -   1  

Horeca leverancier vlees

Om zo zelfvoorzienend mogelijk te zijn, houdt de familie sinds 2016 ook schapen op het land. De mest wordt gebruikt voor het land. Natuurlijk zijn daarmee ook elk jaar lammetjes te vinden en is Lyts Ropta naast groenteleverancier voor horeca ook vleesleverancier voor horeca. Horeca die inkopen willen doen op basis van biologisch boeren kunnen bij de familie De Jong uitstekend terecht voor een horeca vlees leverancier. De schapen op de boerderij worden zo veel mogelijk gevoederd met producten van eigen akker: grasklaver, overgebleven penen en aardappelen. De dieren krijgen geen antibiotica als dat niet nodig is. Diervriendelijk vlees voor horeca of groothandel horeca vind je dus zeker op deze Friese boerderij.

[h3]Leverancier groothandel horeca groenten[h3]
Elk jaar komen er honderden sjalotten, bloemkolen en pompoenen van de vruchtbare akkers van de boerderij. Een deel daarvan gaat naar de horeca groothandel food, zodat de groothandel voor horeca deze heerlijke producten bij restaurant kan doen belanden. Reinier de Jong is trots leverancier aan horeca door heel Nederland. Elke groothandel horeca die interesse heeft in diervriendelijk geproduceerde groenten of vlees is welkom. Lyts Ropta is met het aanbod van groenten, aardappelen en vlees een complete agf leverancier voor horeca in Noord-Nederland.


Bestelling

Er staan nog geen artikelen in de winkelwagen.
 

Totaal:
excl. btw
€ 0,00