Inloggen

Gebruiker
Wachtwoord
Onthoud me
 
» wachtwoord vergeten?
» nieuwe klant

Producten per leverancier

 

Gezond en lekker eten van De Peuleschil


In het Friese Rottevalle wordt een bijzonder streekproduct gemaakt: kiemen. Kiemen zijn ontluikende zaden van bekende groenten, zoals prei, soja, broccoli of paksoi. Taugé is verreweg de bekendste kiem. Dit is een sojaboon die net ontsproten is, maar nog geen worteltjes bevat. In dit stadium van de groei van de plant bevat de kiem ontzettend veel gezonde voedingsstoffen. Kiemen zijn dus erg gezond, maar smaken ook goed.

 

Filters:
Leverancier


1 pagina's -   1  


1 pagina's -   1  

Kiemgroenten gebruiken

De kans is groot dat je al eens kiemen hebt gegeten, zelfs als je je er niet bewust van was. Taugé wordt bijvoorbeeld veel toegepast in de oosterse keuken, maar alfalfa (kiemen van de Luzerneplant) vinden ook steeds vaker hun weg naar restaurants en andere horecagelegenheden. Met kiemen kun je op simpele wijze een gerecht aankleden en smaakvoller maken. Elke hap zit boordevol vitaminen en mineralen. Een chef die graag gezond, lekker en klimaatneutraal kookt zal graag werken met goede kwaliteit kiemen. De Peulenschil biedt diverse soorten kiemen en kiemzaden aan, waarbij kwaliteit en houdbaarheid voorop staan. Daarmee zijn de kiemen van De Peuleschil uitermate geschikt voor de horeca groothandel, horeca food groothandel of de online horeca groothandel.

Kiemen voor horeca groothandel

Iedereen die met kiemen werkt weet dat alleen de meest verse kiemen goed smaken. Kiemen zijn bevattelijk voor bederf. Dat maakt het een kwetsbaar product. Gelukkig heeft De Peuleschil zich door jarenlang experimenteren gespecialiseerd in de meest houdbare kiemen. Zo biedt de Peulenschil diverse mixen aan van kiemen die langer houdbaar zijn dan gewoonlijk. Daarnaast zijn door verdeling alleen de lekkerste, sterkste smaken overgebleven. Elk zakje kiemen of kiemzaden bevat dus het beste van het beste en is daarom geschikt voor horeca in het hogere segment. Dat maakt de producten van De Peulenschil onmisbaar voor de betere horeca groothandel. De kiemerij uit Rottevalle kan een bijzondere en waardevolle aanvulling zijn op het assortiment van een groothandel voor restaurant en horeca.


Bestelling

Er staan nog geen artikelen in de winkelwagen.
 

Totaal:
excl. btw
€ 0,00