Inloggen

Gebruiker
Wachtwoord
Onthoud me
 
» wachtwoord vergeten?
» nieuwe klant

Producten per leverancier

 

Westerleane: alles van en voor de koe

Kent u Terwispel? Het is Fries dorp, vlakbij Beetsterzwaag, onder Drachten. Een oeroude nederzetting, waar vandaag de dag Boerderij Westerleane te vinden is. Hier werkt de familie Berga dag in dag uit samen met de koeien om de lekkerste zuivelproducten te maken. Volle melk, kwark, yohurt, vla en rauwmelkse kaas vinden zo hun weg naar horeca groothandels in de regio en daarbuiten. Ook het vlees wordt niet verspild. Westerleane is dé leverancier van zuivel aan elke horeca groothandel in de buurt en is tevens vleesleverancier voor horeca. De familie Berga doet alles voor de koe, en krijgt als resultaat alles ván de koe. De aandacht voor het dier en product maakt Westerleane één van de beste leveranciers voor horeca groothandels die je je kunt wensen.

 

Filters:
Leverancier


1 pagina's -   1  


1 pagina's -   1  

Hoogwaardige zuivel groothandel horeca

Elke groothandel voor horeca food of complete groothandel voor horeca wil topkwaliteit zuivel, kaas en vlees kunnen leveren. Omdat het verhaal achter het product tegenwoordig steeds belangrijker wordt voor gasten is het regionale, ambachtelijke bedrijf hét adres voor dit soort artikelen. De zuivel en andere producten van Westerleane zijn te herleiden tot één familie en een tiental koeien. Je weet wat je koopt, je weet wat je eet. Dat is niet alleen van belang voor restaurantgasten, maar ook voor koks en de horeca groothandel. Dat maakt dit boerenbedrijf, los van de hoge kwaliteit zuivelproducten, een perfecte horeca leverancier. Aangevuld met een agf leverancier voor horeca beschikt een restaurant met deze zuivel en vleesproducten over alles wat nodig is voor de heerlijkste gerechten.

Regionaal horeca inkopen

Er zit nog een groot voordeel aan regionaal inkopen voor de horeca groothandel of restaurant groothandel. Door op deze manier horeca inkopen te organiseren steun je de lokale, ambachtelijke boer en kan een horeca leverancier ervoor zorgen dat er een grote variëteit aan bijzondere smaken beschikbaar is. Kaas, zuivel en vlees smaken immers bij elke boerderij weer anders. Proef ook de unieke smaak van Terwispel. Kies voor Westerleane zuivel, kaas en vlees.


Bestelling

Er staan nog geen artikelen in de winkelwagen.
 

Totaal:
excl. btw
€ 0,00