Inloggen

Gebruiker
Wachtwoord
Onthoud me
 
» wachtwoord vergeten?
» nieuwe klant

Producten per leverancier

 

Wylde Boerinne: proef het boerenleven


Met de [ul=https://www.streekboerenco.nl/zuivel/]zuivelproducten[/url] van Boerderij De Wylde Boerinne in IJlst proef je het échte boerenleven. Hier bestieren Wytze en Marja de Vries hun zuivelboerderij. Dat doen ze niet alleen. Met de hulp van 130 koeien maken ze de heerlijkste zuivel: volle melk, chocolademelk, custardvla, diverse soorten yoghurt en kwark. Die vormen op hun beurt de basis van de lekkerste gerechten bij horeca in de regio en daarbuiten. De Wylde Boerinne is trots leverancier aan de horeca groothandel in de provincie Friesland en heeft meer dan genoeg zuivel voor andere horecagroothandels in de buurt.

Wist u bovendien dat IJlst één van de Elfsteden is? Elke Friese schaatser werd vroeger groot met het heerlijke krachtvoer zoals dat op deze boerderij nog steeds gemaakt wordt.

 

Filters:
Leverancier


1 pagina's -   1  

Streek
Wylde boerinne

1 pagina's -   1  

Zuivel voor horeca food groothandel


Elke groothandel voor horeca wil eerlijke zuivel van goede kwaliteit kunnen bieden aan restaurants. Bij de Wylde Boerinne staat het comfort en de levenskwaliteit van de koe voorop. Melk- en voederrobots maken het voor de dieren mogelijk op elk moment van de dag te eten of gemolken te worden. Dat zorgt voor een tevreden koe en heerlijk smakende zuivelproducten. Alle koeien kunnen in het zomerseizoen de wei in, zo lang ze willen. Ook dat proef je terug in de melk, yoghurt, kwark en vla. Het is voor elke kok een feest deze kwark, yoghurt of heerlijke custardvla te combineren met vers fruit, ijs of patisserie. Of een ambachtelijke kop chocolademelk te serveren, gewoon vers uit Friesland. Daarom mag de zuivel van Boerderij De Wylde Boerinne niet ontbreken in de groothandel voor horeca tussen andere Friese leveranciers van horeca groothandels.

Uw gepassioneerde groothandel leverancier

De Wylde Boerinne is vanzelfsprekend een bedrijf waar elke dag vol passie zuivel wordt gemaakt. Dat uit zich in de werkwijze, het zorgen voor de koeien en de kennis van het product. Met zuivel van deze boerderij uit het Friese IJlst weet je zeker dat je kwaliteit in handen hebt, elke keer weer. Ideaal voor de horeca groothandel die zich wil onderscheiden van andere horecagroothandels.


Bestelling

Er staan nog geen artikelen in de winkelwagen.
 

Totaal:
excl. btw
€ 0,00