Inloggen

Gebruiker
Wachtwoord
Onthoud me
 
» wachtwoord vergeten?
» nieuwe klant

Uniek en smaakvol assortiment restaurant groothandel

Als restaurant groothandel wil je je klanten elke keer verrassen met hoogwaardige kwaliteit. Vlees voor horeca van de beste lokale boerderij en slager, biologische groenten voor horeca of andere luxe- en streekproducten. Daarmee onderscheid je je als horeca leverancier. Hoe kom je nu als horeca groothandel aan de juiste adressen? En hoe kan een groothandel een restaurant verrassen met lekkere streekproducten? Door te kijken naar het aanbod in de regio, uiteraard. In elke Nederlandse provincie zijn overheerlijke producten te vinden, die met hart voor dier en natuur gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan Friese nagelkaas, heerlijke custardvla, groenten uit de koude kas of lams- en schapenvlees. Rechtstreeks van de boerderij, voor de horeca groothandel. Restaurants uit de regio kunnen met deze ingrediënten de lekkerste gerechten bereiden.

Friese streekproducten voor restaurant groothandel

Of je restaurant groothandel nu in Friesland opereert of daarbuiten, het Friese spreekt mensen altijd aan. Deze eigenzinnige provincie heeft bovendien veel te bieden op culinair vlak. Heerlijke zuivelproducten vinden hun weg naar horeca groothandels in heel Nederland. Als je bij horeca inkopen wilt kiezen voor Friese zuivel en kaas, kun je ook kiezen voor luxe Friese streekproducten. Met elke bereiding van deze heerlijke ingrediënten kan de chef van dienst een verhaal vertellen. Bovendien bieden streekproducten unieke smaken en zijn artikelen altijd direct te herleiden naar de boerderij van herkomst. Want een biologisch stuk schapenvlees van de familie De Jong uit Pietersbierum klinkt - en smaakt - een stuk beter dan dat anonieme speklapje, ergens uit Europa of daarbuiten.

Assortiment uitbreiden

Elke horeca food groothandel kan vandaag nog starten met het uitbreiden van het assortiment. Met biologische groenteleverancier voor horeca, een agf leverancier voor horeca, of een verzameling Friese kruidenkazen. Er zijn legio Friese boerderijen die hun producten graag breed in de markt zetten en hun artikelen willen afzetten bij de horeca groothandel in de buurt. Wil jij jouw restaurant groothandel ook op de kaart zetten? Kies dan vaker voor (Friese) streekproducten en verras je klanten met een uniek en smaakvol assortiment.Bestelling

Er staan nog geen artikelen in de winkelwagen.
 

Totaal:
excl. btw
€ 0,00